Българските вина VERANO AZUR вдъхновиха моделите на световноизвестния артист Едгар Артис

  • 22 ноември 2019 10:15

  • 426
  • 0
Българските вина VERANO AZUR вдъхновиха моделите на световноизвестния артист Едгар Артис
©

Модата не е това, което беше. На фона на крещящите цветове и шокиращите форми на подиумите като съвсем ново явление се открояват новаторските концепции на дизайнера от арменски произход Едгар Артис.

Неговото изкуство налага съчетание на изискан стил, изтъкан не от обикновен текстил, а от богато разнообразие от детайлите на обкръжаващата ни действителност. Сред най-новите му вдъхновяващи артистични композиции са и рокли, изпълнени с плътните цветове на изисканите вина от серията VERANO AZUR https://www.instagram.com/edgar_artis/.

Изключителните вина са от колекцията на хитовата българска изба New Bloom Winery. Елегантният стил, ярките етикети и неповторимите плодови аромати на вината от серията VERANO AZUR са отразени в шикозните дрехи на красиви жени, които артистът създава от цветя, плодове или други елементи от обкръжаващата действителност. В тях той съчетава духа на плътното червено вино и лекотата на розето, като въплащава концепцията за естествената красота и изяществото на женската душа. 

Eдгар, който сам избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Той има над 700 000 последователи в Instagram, които се възхищават от необикновените модни илюстрации, интегриращи нестандартни материали. С рисунките си авторът изпраща послание за силата на обикновените неща, които ни заобикалят в ежедневието, за красотата в детайлите, погледнати от правилната гледна точка. Именно неповторимият аромат на уникалните винени сортове Розе и Сира&Марселан от родната Тракийска низина и безкомпромисното качество на родната изба от град Съединение са онези детайли, които потапят световноизвестния артист в изкушението на VERANO AZUR и го превръщат в истински посланик марката по света.

Интересна подробност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните сред съвремените градски хора. Марката от години налага нов стил в консумацията на вино, като очарова своите почитатели не само с модерното си име и дизайн, но и с неповторимите си характеристики и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на производство на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите изби в технологичен план у нас. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират в близост до винарната и са около 6000 декара, където освен традиционни се отглеждат и уникалните за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
426 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини