„Стралджанска“ мускатова печели сърцата на красавиците от „Lady Universe“ 2019

На бляскава церемония в столичния хотел Маринела бе избрана „Lady Universe“ 2019. Новата кралица на красотата е Юлия Павликова от Русия, а пътят й като носителка на короната започна с коктейл от рози. Авторското произведение е част от серията оригинални български коктейли със „Стралджанска“ мускатова ракия, с които едни от най-известните бармани в България Александър Симеонов и Николай Вангелов забавляваха гостите на големия финал на конкурса.

Претендентките за титлата бяха оценявани от звездно жури и се бориха за титлите в няколко тура. Подгласнички на победителката станаха Упасана Санкуар от Индия, Фросина Блажеска от Македония, Айгул Зарипова от Татарстан и Ами Гуеие от Сенегал.

Едно от изискванията на конкурса „Мис Вселена“ е кандидатките да се представят с нещо специфично за собствената си държава. Хубавата, висококачествена българска ракия е традиция за българския народ. Коктейлите пък се вплитат в тази традиция като българска шевица в модерните световни тенденции. Тази година, като домакин на събитие от такъв мащаб, страната ни има уникалния шанс да представи любимата напитка на поколения българи по един съвременен начин.

„Розата е символ на красотата на България, затова беше и точният избор за финала на големия конкурс у нас. „Стралджа хайбол“ е царицата в нашата колекция. Питието съдържа Стралджанска ракия, горчив вермут, розова вода и тоник, а декорацията е от изсушени мини розички“, разкриха Александър и Николай. Именно стремежа да се съчетае традиционно българското със съвременното, е мисията, зад която застава любимата премиална марка „Стралджанска мускатова“. Ето защо, от началото на септември е активна уникална онлайн платформа, която показва модерния прочит на националното питие. Тя представя интерпретации на класически миксове, сред които БЛЪДИ МАРИЯ, СТРАЛДЖА ШПРИЦ, СТРАЛДЖА ОЛД ФЕШЪН, ЕНЕРДЖИ ХАЙБОЛ и СТРАЛДЖА САУЪР.

 

(платено съобщение)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет