Нови международни признания за InterContinental Sofiа

InterContinental Sofia официално бе обявен за „Най-добър луксозен бизнес хотел за Източна Европа“ от Световните награди за луксозни хотели през 2019 година. Новаторската концепция на компанията IDEA International за приземния етаж донесе на хотела и друга награда - „Интериор на годината за хотел“ за 2019-2020 година от конкурса „Европейски награди за имоти“. Наградите показват високата ефективност на колективните усилия и професионализма на екипа на InterContinental Sofia и представляват голяма гордост за компанията инвеститор Galaxy Investment Group. Българското дружество отново наложи висок стандарт, като реализира стъпването на луксозния хотелски бранд у нас и така затвърди положителния образ на страната като предпочитана туристическа дестинация, поставяйки я на луксозната карта на международните бизнес и туристически пътувания.

От InterContinental Sofia приемат наградите като още една причина да продължат установяването на традиции за спазване на отлични стандарти за качество. Galaxy Investment Group ще продължат да се стремят към все по-ефективни решения за осигуряване на незабравимо изживяване и комфорт за своите гости, както и добавена стойност за партньорите си и туристическия бизнес като цяло.

Основани през 2006 г., Световните награди за луксозни хотели са върхово постижение в луксозната хотелиерска индустрия. Всяка година над 300 000 посетители на сайта, сред които гости от цял свят и представители на индустрията, заявяват своя избор, за да отличат победителите. Луксозните хотели имат възможността да участват в различни категории към престижната класация, като отразяват уникалните си предимства и въвеждат нови дестинации.

За InterContinental Sofia:
InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5723 действащи хотела в световен мащаб и 1925 в процес на изграждане.

За Галакси Инвестмънт Груп:
Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, която развива и управлява успешни проекти в различни направления на недвижима собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стратегическите инвестиции на компанията са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет