Фолкпевицата Емануела е новата звезда в рекламата на Мастика "Пещера"

Фолкпевицата Емануела и риалити звездата от сериала "София Ден и нощ" Калина Кузманова са новите главни действащи лица в рекламата на Мастика "Пещера". Видеото вече се върти в ефира на националните телевизии.

Двете красавици влизат в ролята на черната и руса изкусителки, които разконцентрират вниманието на група приятели на плажа. Рекламата бе заснета в началото на юни по българското Черноморие като по-провокативната роля има фолкпевицата. Тя показва перфектни форми като влезе в ролята на „гола деветка“, а сценичната ѝ партньорка изкушава и разсейва играта на карти на група приятели с леденостудена диня. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“. По мнение на екипа Емануела и Калина са влезли много бързо в професионалните си роли.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика „Пещера“. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.

И в настоящата си рекламна кампания Мастика „Пещера“ залага на лятното настроение и представя малките удоволствия в живота за обикновения човек. Акцентът е доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения и ситуации, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на марката, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Емблематичните бански на дини, запазена марка за рекламите на мастиката, и тук присъстват.

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

 1. 2019.06.15 | 09:53

  "Келнер, една мастиска в ъгъла" !? И, интересно, къде е скрила шишето ??

 2. 2019.06.14 | 18:55

  Как ще ме изкефи да й стане псевдоним Емануела- водката като Мара- отварачката...сами си го набутват, буквално, само дето понякога това не носи оргазъм :D :D :D

 3. 2019.06.14 | 16:20

  селянчетата гнусни - били звезди???!!!

 4. 2019.06.14 | 14:47

  Аз не пия алкохол, изобщо не ги бръсна пияниците

 5. 2019.06.14 | 11:07

  Мастийка пещерА...

 6. 2019.06.14 | 10:16

  "Браво!!!!"
  "Невероятна новина!!!"

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет