Първият сняг падна и в България. Време е да сложим зимни гуми

  • 26 септември 2018 17:10

  • 33359
  • 3
Първият сняг падна и в България. Време е да сложим зимни гуми
© Pixabay

Както информирaхме по-рано днес, първият сняг в България вече падна. Макар да е малко и да е само по високите планински части - на Черни връх и на връх Ботев, това е знак, че наближава времето да сменим гумите на колите си.

Припомняме ви, че изключително важно е шофьорите да излязат на пътя със зимни гуми, защото те им помогат да се справят с опасните зимни условия при управление на автомобилите.

Ниските температури, засилените снеговалежи и заледените пътища намаляват сцеплението на летните гуми, което затруднява спирането и създава предпоставка за тежки инциденти.  Затова не рискувайте и не чакайте, а се възползвайте до края на месеца от промоцията с 35% отстъпка от базовата цена за всички леки, бусови и 4х4 гуми на най-големия вносител на гуми за България - "ДИАНА". Направете на-добрия избор за сигурността на автомобила ви. Също до края на месеца се възползвайте и от отстъпка 25% от базовата цена на услугите по подмяна на гуми, където специалистите от "ДИАНА" ООД ще ви помогнат с професионални съвети и отговори на всички въпроси, свързани с гумите за вашия автомобил.

https://diana-ltd.com/

Отстъпките не могат да се комбинират с други отстъпки, промоции или намаления.

Последвайте канала на

Novini.bg
33359 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
sasd

2018.09.27 | 01:15

3
какви зимни гуми при 20 градуса бе вие нормални ли сте ? а тия диана с тяхните смешни отстъпки не ми ги хвалете, автогуми е истината

2018.09.26 | 20:42

2
В Канада, където пада по пет метра сняг и стои половин година, смяната на летни със зимни гуми става на 15 Декември. Нашите лапачи с лобисти в парламента искат да се търкат гумите по топлото и не стига че правят по 500% печалба от гума ( справка- виж цените в Китай)ами искат и да купуваме по четири пъти в година. И тази писаница тук как да се разбира- като платена реклама или....

2018.09.26 | 18:08

1
А снегозадържане очаква ли се, майка@ ви де@ мръсна, грозна?

Добави коментар

Водещи новини