Тръмп: "Вашингтон пост" и "Ню Йорк таймс" ще фалират до 7 години!

  • 07 юли 2018 18:38

  • 2759
  • 0
Тръмп: "Вашингтон пост" и "Ню Йорк таймс" ще фалират до 7 години!
© Getty Images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския днес в Туитър отново нападна враговете си в медиите, съобщиха американски електронни издания.

До седем години "Вашингтон пост" и "Ню Йорк таймс" ще са извън бизнеса, защото, според него, съобщават фалшиви новини.

"Социалната мрежа Туитър се освобождава от фалшиви акаунти с рекордни темпове. Дали това ще включи и акаунтите на вестник "Ню Йорк таймс", който разпространява фалшиви новини, а също и на в. "Вашингтон пост", който се изявява в ролята на пропагандна машина на компанията Амазон (Anazon), който непрекъснато се позовава на несъществуващи, по мое мнение, анонимни източници? И двата вестника ще фалират до 7 години!", написа Тръмп на страницата си в Туитър.
В петък бе съобщено, че ръководството на Туитър е блокирало през изминалите два месеца над 70 милиона фалшиви подакаунта с цел да ограничи разпространението на невярна информация.

В сряда Тръмп подложи на критика "Вашингтон пост" заради позоваването му на анонимни източници. "Те (вестниците) рядко се позовава на истински хора, защото няма кой да се изказва в отрицателната тоналност, както те искат. Те позорят журналистиката", подчерта в туит президентът на САЩ.

Последвайте канала на

БТА
2759 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини