Раздадоха първите награди за журналисти на Фондация "Димитър Цонев"

  • 10 май 2018 20:43

  • 2186
  • 0
Раздадоха първите награди за журналисти на Фондация "Димитър Цонев"
© Булфото (архив)

Радина Червенова от БНТ спечели в категорията "ТВ водещ" на първата церемония на наградите за журналисти на Фондация "Димитър Цонев" 2018.

Николай Дойнов от NOVA, Радина Червенова от БНТ и Антон Хекимян от bTV, бяха сред тримата фаворити за наградата. Сред номинираните в тази категория бяха също Мартина Ганчева от "Bulgaria ON AIR", Николай Кръстев от "Bloomberg TV Bulgaria", Николай Лефеджиев от "ТВ Европа" и Николай Панков от "СКАТ".

В категорията "ТВ репортер" победител стана Миролюба Бенатова от NOVA. Тримата номинирани, класирани на челните позиции, бяха Надежда Василева (БНТ), Димитър Димитров (Bulgaria ON AIR) и Миролюба Бенатова (NOVA). В тази категория номинираните бяха също Стоян Георгиев от bTV, Ани Балджиян от "ТВ Европа", Наделина Анева от "Канал 3" и Теодора Салагьорова от "СКАТ".

Победителите в двете категории получиха парична награда, барелеф и грамота.

Победител в секция "Студентска" на конкурса стана отбор от 9 студенти от специалност "Медии и журналистика" в УНСС. Станислава Йорданова и Стамен Бешков с техния клип второ място. На трето място се класира Татяна Йорданова. В тази категория победителите спечелиха стипендия.

Последвайте канала на

БТА
2186 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини