Перфектният партньор или как да изберем подарък за хората, с които правим бизнес

  • 21 декември 2017 17:39

  • 1943
  • 0
Перфектният партньор или как да изберем подарък за хората, с които правим бизнес
©

Човек и добре да живее идва време да избира подарък за своите бизнес партньори. Корпоративният подарък е задължителен жест на признателност към хората, с които работим. Когато става въпрос за бизнес и подаръци, партньорът, на когото може да разчитате, е негово величество доброто уиски.

Подарък, с който няма как да сбъркате. Ето и няколко добри идеи за вашия перфектен корпоративен подарък:

С дъх на Шотландия. Chivas Regal Extra ще задоволи и най-капризните желания на познавачите със своя дълбок аромат, богат плодов вкус и щедра сладост. Създадено от изключителна комбинация от редки видове уиски, комбинирани с малцово уиски, отлежало в шери бъчви от олоросо шери избите в Испания.

Paddy e един истински надежден избор за подарък за вашите бизнес партньори, с които освен работа споделяте и приятелски взаимоотношения. Неговият отличителен улегнал, мек и достъпен вкус е любим на всички.

За по-взискателните изберете The Glenlivet – напитка с изключителен характер. The Glenlivet е истински пир за сетивата, уиски отлежало в традиционните дъбови бъчви, допълнени от селективна употреба на американски бурета за първо наливане, които придават кремообразна сладост, създавайки добре балансиран и мек малцов вкус.

А докато говорим за истински вкус, няма как да пропуснем Jameson Crested - ярък бленд, който се отличава с плътен плодов характер, едва доловими подправки и шоколадови нотки, допълнени от деликатни шери полутонове. И всичко това ни най-малко не накърнява тройно дестилираната му мекота, която е запазена марка.

Последното ни предложение е особено подходящо за бизнес дамите - коледна селекция Ballantine’s Christmas Reserve & Cafe de Paris Rose. Пенливото Café de Paris Rosé е с красив коралово розов цвят и изобилства от деликатни балончета. Леките му, но комплексни аромати, се характеризират от приятни нотки на червени плодове като ягода и череша и сладка круша с леко загатване на млечен вкус.

Перфектният партньор мисли за всичко. Ето защо ви предлагаме да се доверите на онлайн-магазина за поръчка на алкохол Best Drinks. Разполага с богат избор и разнообразие - подходящ за подаръци за всякакви поводи (а и без) с алкохолен характер - ром, водка, ликьор, текила и какво ли още не. Само сега, всеки поръчан подарък от Best Drinks върви със специална коледна картичка.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1943 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини