Зима 2016/2017 по-топла с климатик LG

  • 11 ноември 2016 10:49

  • 3866
  • 2
Зима 2016/2017 по-топла с климатик LG
©

Според експерти и тази зима най-евтиния начин за отопление на дома ще е климатикът. Той излиза по-изгодно както от парното, така и от останалите отоплителни уреди на ток или дърва.

Много е важно, обаче, да изберем климатик, който наистина да покрие всички критерии за функционалност и качество, за да не се окажем излъгани в очакванията си за топла и уютна зима.

Сред най-важните показатели, които трябва да притежава климатикът са неговите smart функции, издават от екипа на LG България.

Компанията, която е световен лидер в производството на климатични системи пусна на българския пазар и своя нов модел LG Eco Plus INVERTER V, който е с 5 години гаранция ( ако го закупите до 31 декември 2016 г.).

Той е част от серията Smart Inverter климатици и притежава 10-годишна гаранция на инверторния компресор.

Експертите съветват да се доверим на битовите инверторни климатици, като LG Eco Plus INVERTER V, защото те са енергийно ефективни, притежават тих режим на работа, имат оптимизиран въздушен поток и така важния режим на активен енергиен контрол.

Всичко това може и да изглежда сложно, но инженерите на LG работят усилено, за ни доставят максимален комфорт у дома, както през студените зимни месеци, така и в летните горещини.

Не на последно място – новият климатик на бранда притежава така важния антиалергичен филтър и защита от прах и бактерии, с което осигурява здравето на семейството и пречиства въздуха по начин, по който никоя отоплителна система не би могла.

Опцията 1 Touch Soft Air пък има функцията да настройва лопатката в предварително определено положение, като отклонява въздушния поток и предотвратява духането на въздуха непосредствено към намиращите се в стаята.

Все още не сте купили климатикът мечта за зимата – включете се в нашата игра, отговорете на три бързи въпроса и можете да спечелите чисто нов LG Eco Plus INVERTER V

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
3866 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
е

2016.11.11 | 21:10

2
Е, ми пишете, че това е платена реклама, де!
ааа

2016.11.11 | 16:17

1
имах 3 уреда LG - микровълнова, DVD и плазмаTV. И трите се повредиха. Никога повече LG за мен.

Добави коментар

Водещи новини