Armin van Buuren превръща Арена Армеец в най-големия клуб в Европа (снимки+видео)

  • 16 септември 2016 10:29

  • 2219
  • 1
Armin van Buuren превръща Арена Армеец в най-големия клуб в Европа (снимки+видео)
©

Остава точно ден до грандиозното шоу ARMIN ONLY Embrace. Екипът на Armin van Buuren е в София от 2 дни и работи усилено по шоуто на петкратния диджей номер 1 в света.

Днес в столицата се очаква да пристигнат и всички артисти, които да проведат вечерна репетиция на огромната сцена. В част от шоуто каскадите са толкова опасни, че на място са ангажирани 3 медицински екипа, които ще са постоянно на разположение на артистите, танцьорите и акробатите. Сред най-опасните каскади е „Минаването по огнената пътека“, при която избрана танцьорка трябва да мине от единия край на сцената до другия, като стъпва на единствените плочи в редицата, от които няма да излезе огън. Тази част е тренирана повече от 100 пъти, за да се гарантира безопасността на артиста.



Цялото шоу се ръководи в реално време от екип от 6 човека, разположени в команден център в средата на залата, които ще са в непрекъснат контакт с Армин ван Бюрен, защото никой освен него не знае предварително какво е подготвил диджея за вечерта. Шоуто има заучени елементи, но в по-голямата си част е фрийстайл на диджея, който влияейки се от реакциите на публиката ще избира сетлиста.

Вратите на залата се очаква да отворят малко преди 22:00 часа, а подгряващата част за шоуто започва малко по-късно и ще продължи около час и половина. Подгряващите артисти се пазят в тайна. В тайна се пази и начинът, по който Армин ще се появи на сцената, но обещанието е за зрелище!



Билетите за ARMIN ONLY Embrace са на цени от 70 лева (за зоната пред сцената), 90 лева (за Golden Ring с достъп до терена и седящо място) и 130 лева (за VIP Experience). Ще ги намерите в бензиностанции OMV, касата в The Mall, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg.
Непълнолетните, но навършили 16 години могат да присъстват в залата с пълнолетен придружител! Лица под 16 години не се допускат в залата.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2219 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.16 | 11:32

1
ООП ами славиту, затова ли ще спами на Орлов мост, че няма място ли...е там поне ще може да събере повече селяни чалгари

Добави коментар

Водещи новини