Валери Запрянов: Любомир Павлов е човек без морал

  • 17 ноември 2011 09:09

  • 2790
  • 1
Валери Запрянов: Любомир Павлов е човек без морал
©

Съюзът на издателите вече е в небитието. В устава му има морални качества, които трябва да притежава всеки негов председател, а Любомир Павлов не притежава такива качества. Това заяви в предаването Бодилник по ТВ 7 издателят на Тема Валери Запрянов.

Според него целият проблем бил заложен в липсата на морал у новия председател Любомир Павлов. На този човек не може да се вярва, той прокарва само личните си цели и амбиции. Съсипва вестникарската група, която взеха от немците, атакува Запрянов.

Той припомни, че преди месец Любомир Павлов се опитал да изманипулира съюза на издателите с фалшиво проучване. Тогава издателят на в.”Сега” Сашо Дончев му казал в прав текст: Любо, ако продължиш с такива манипулации, съюзът ще се разпадне, разказва издателят на Тема.

Светлана Шаренкова пък припомни, че от 10-те основатели на Съюза, сега са останали само Труд и 24 часа. Според нея досегашният председател Тошо Тошев е балансирал между всички издания, а решенията са взимани винаги с консенсус. На вчерашното заседание обаче за първи път решенията били взети с процедурни хватки.

Шаренкова предупреди още, че няма да позволят това ръководство да се регистрира, защото е избрано с нарушения и измами. Според нея издателите на “Капитал- дейли” и “Сега” мястото им не било в този съюз и те скоро щели да се разочароват, коментира още Шеренкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
2790 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тишо

2011.12.11 | 18:08

1
Най-смешно ми е, когато човек като Запрянов говори за морала. Това е един от най-поръчковите издатели.

Добави коментар

Водещи новини