Грозев: Любомир Павлов е изпирал огромни суми през офшорки в Кипър

  • 20 октомври 2011 09:09

  • 3738
  • 1
Грозев: Любомир Павлов е изпирал огромни суми през офшорки в Кипър
©

Адвокатът Стоян Николов за момента е “най-големият инвеститор” в "Медийна група България Холдинг".

Това съобщи в студиото на “Гореща точка” на ТВ 7 управителят на "БГ Приватинвест", който стана особен представител в ръководството на "Медийна група България-холдинг" от вчера Христо Грозев.

Като “паркиране на активите” и залагане на бомби Христо Грозев определи финансовите операции на своите съдружници. Той изрази опасенията си, че ако "скритият" инвеститор в пресгрупата просрочи кредита или спре да го изплаща банката може да предяви иск срещу собствеността или дори да обяви медийната пресгрупа в несъстоятелност.

Грозев обяви, че по негова информация част от активите в Полиграфическия комбинат вече са прехвърлени на трети лица - печатарски машини, марки и др. Информацията ще се потвърди официално днес до обяд.

Той разказа и подробно за частното си разследване, което е инициирал заедно със своите австрийски партньори.

Карл Хабсбург и Даниел Руц, което има за цел да докаже, че Любомир Павлов е изпирал огромни суми пари през офшорки в Кипър след продажбата на Общинска банка.

“Дал съм сигнал за изключително прехвърляне на огромни суми на международните институции. Имаме съмнения, че именно тези капитали от офшорните кампании, чийто следи водят до г-н Павлов са били начални за изкупуването на пресгрупата от ВАЦ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3738 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.19 | 22:24

1
Е а добро утро, добре че са избори за да започнете да си вадите кирливите ризи. Тя цялата държава само мафия има и пенсионери останали кретащи, те ми се бият в гърдите че разкрития правят:)))) Цирк, 70 години комунистически цирк в България. Геноцида на един народ!

Добави коментар

Водещи новини