Диков и Карбовски влизат в рейтингов двубой

  • 05 септември 2014 09:35

  • 3381
  • 1
Диков и Карбовски влизат в рейтингов двубой
©

Феновете на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в могат да си отдъхнат – още този уикенд ще получат дозата си екшън интервюта и поредния набор истории на проститутки, социопати и скитници в „Предаването” и „Фронтова линия” по TV7.

Първият проект на журналиста ще се излъчва всяка неделя от 16 ч., което автоматично го вкарва в рейтингов двубой със Сашо Диков по Нова. Минутите след финала на „Предаването” до 18,30 ч. са предвидени за социалните експерименти, които Карбовски прави на ръба на документалистиката. Той ще остане в програмната схема на TV7 и като продуцент на „Дневен ред” с водещ Косьо Филипов, научи „Монитор”.

За симпатията на зрителите в късния неделен следобед цели „120 минути” ще се бори и Светослав Иванов. През новия сезон предаването ще засили интерактивния подход в общуването с аудиторията. Точно в 17 ч. водещият ще отправя предизвикателство към старата школа в лицето на Георги Коритаров и Петър Георгиев. В едноименната рубрика тандемът ще се налага с вербални крошета по спорна тема от седмицата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.16 | 22:23

1
Da go lapat supoliv tia degradeta !

Добави коментар

Водещи новини