Сашо Диков остава в Нова телевизия, не иска да бъде просто един служител в БТВ

  • 29 май 2014 06:46

  • 3243
  • 3
Сашо Диков остава в Нова телевизия, не иска да бъде просто един служител в БТВ
©

Сашо Диков остава в Нова телевизия , няма да ходи в БТВ.

В интервю за „24 часа“ той съобщи, че наистина е получил примамливо предложение от Павел Станчев за това да се премести, но не е могъл да се доразбере докрай с БТВ. „Може би основната причина е, че договорът, който ми предложиха, не ме устройва“, заяви Диков.

Ако бях отишъл там, трябваше да стана просто един щатен служител на БТВ. Моето желание беше да съм с малко по-друг статут. В Нова тв аз юридически нямам нищо общо с нея. Моят договор е с продуцентската къща "Телеман", предаването е външна продукция. Това ни позволява да имаме доста по-широк периметър на действие, абсолютно пълна свобода и независимост от телевизията майка“, обясни още Сашо Диков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3243 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.14 | 11:20

2
Мишоците на Тиквата започнаха да имат претенции в кой аквариум да са.

2015.05.14 | 11:20

3
в аквариум плуват риби, а мишки, гущери, змии и всякаква друга твар живеят в ТЕРАРИУМ....

2015.05.14 | 11:19

1
Където и да си Сашо - все е тая. И в Нова ТВ стартира добре предаването ти, но много бърза стана безинтересно. Всичко това: да ходиш да интервюираш чалгаджийките и мутрите по луксозните им къщи, да се гърчиш и угодничиш при задаването на предварително изрепетирени въпроси, сам да се интервюираш и да каниш бившата си жена, за да живне предаването ти е много, ама много скучно и тъпо. Тка, че седи си в Нова до пенсия щом има кой да ти плаща.

Добави коментар

Водещи новини