Димитър Цонев тръгва с предаване по bTV Action

  • 01 септември 2011 19:58

  • 1402
  • 0
Димитър Цонев тръгва с предаване по bTV Action
©

От октомври тв водещият Димитър Цонев ще води ново актуално предаване по bTV Action - „24/7”. В рамките на един час то ще предлага на зрителите поглед към наболелите теми на деня и ще дава трибуна на известни общественици да докажат професионализма и етиката си. Предаването ще разчита на участие на зрителите, като ще заложи и на комуникация в интернет.

„24/7” ще се състои от две части. Първата ще представя на зрителите анализи и коментари на журналисти, политолози и социолози за трите най-важни събития от седмицата. Заедно с водещия на предаването те ще коментират предварително избраните от зрителите теми, като класацията ще се прави на сайта на предаването.

Във втората част на „стола на истината” ще сядат известни публични личности, за да отговорят на седемте въпроса на Димитър Цонев. Гостът няма да има време за подготовка на отговорите си и ще бъде допълнително затруднен от ограничението във времето за коментар по дадената тема – след 90 секунди микрофонът ще се прибира. Зрителите също ще участват с въпроси към гостите като в последствие журират отговорите им в интернет и ще ги квалифицират като „одобрение или неодобрение”, респективно – „истина или неистина”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини