ЕС рекламира София със снимки от Скопие

  • 03 април 2014 15:14

  • 2869
  • 3
ЕС рекламира София със снимки от Скопие
©

Столицата ни София е представена със снимки от македонската столица Скопие в посетителския център на Европейския парламент, съобщи "Дарик".

Филмчето, представящо София, започва с разказ и кадри от протестите през 1997 година и последвалите промени, след което преминава към изградения с европейско финансиране Терминал 2 на Летище София. След първите кадри, показващи строителни работи, камерата показва завършения обект. Изненадващо, той се оказва не Терминал 2, а летище "Александър Велики" в Скопие.

Следват снимка на мост, непознат за софиянци, и табела за завършен инфраструктурен проект с финансиране по програма ФАР в Скопие.

На въпрос как се е стигнало до гафа, кой е отговорен за него и какво ще се предприеме по случая отговорният за тази изложба служител на Парламентариума обясни, че не знае кой конкретно е отговорен за това кадри от Скопие да представят София, извини се за грешките и обеща повече информация в най-кратки срокове.

От пресслужбата на Европейския парламент също коментираха гафа:

"По финансови причини не беше възможно да бъдат заснети 100 филмчета в Европа на място. Вместо това, за клиповете бяха използвани архивни снимки. Попадането на снимка от друго летище сред тях е неволна грешка. Веднага ще се свържем с продуцентската фирма, която ще коригира грешката и във възможно най-кратък срок. Корекциите ще бъдат направени за нейна сметка".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2869 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Един Глупак

2016.09.13 | 23:19

2
Педразите и лесбийте се подиграват с нас, ние с тях налагаме санкций, на държавата освободителка!?! А бе, нема такъв народ!!!
Аз

2016.09.13 | 23:19

3
Не, бе! Те не правят разлика между нас и макетата

2014.04.09 | 10:52

1
Сега пък България да не внесе една година таксите за европедерасите,допуснали грешка.

Добави коментар

Водещи новини