Ани Салич става водещ на ново предаване по БТВ

  • 03 септември 2013 21:10

  • 6658
  • 2
Ани Салич става водещ на ново предаване по БТВ
©

Новото предаване на БТВ Vox Populi ще разказва истории, които ще се довършват от зрителите. Телевизията започва да го излъчва от 19 септември от 20 ч и ще го предава всеки четвъртък до Нова година.

Тъй като водещата му Ани Салич ще е достатъчно заета с предаването, тя слиза временно от централната новинарска емисия, казаха от телевизията. Това не се случва за първи път. Преди години тя водеше двете издания на благотворителното музикално шоу “Великолепната шесторка”. Този път обаче Салич няма да се откъсва напълно от новините, защото ще води сама емисията в 17 ч. На нейното място до Юксел Кадриев ще бъде Виктория Петрова.

Всеки епизод на Vox Populi ще представя филм, който ще бъде с отворен край. Той ще разказва човешка история с морален конфликт. Чрез реални сюжети за любов, престъпления, семейни и социални отношения филмът ще отваря въпроса – как трябва да постъпят героите на финала на историята.

На живо в студиото на Vox Populi Ани Салич ще разяснява възможните решения на етичния конфликт, изобразен във филма. Публиката в залата, както и зрителите пред малкия екран, ще могат да избират между двата възможни изхода и да гласуват. В края на предаването БТВ ще излъчи финала на историята, избран от най-много зрители.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6658 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
k5110

2013.09.14 | 21:47

2
моля,нека има и субтитри за хората с увреждания!

2013.09.14 | 21:47

1
временно?!?!? докога ще се показва на екрана ?!?! и какво е това заглавие ... на чужд език?!?!

Добави коментар

Водещи новини