Драматични развръзки и нови персонажи във финала на "Пред Разкритие" (видео)

  • 27 май 2013 14:30

  • 1740
  • 0
Драматични  развръзки и нови персонажи във финала на "Пред Разкритие" (видео)
©

Шпионска интрига, влизане с взлом и високо напрежение обещава финалният 8-ми епизод на „Пред Разкритие“, първия онлайн сериал у нас. Епизодът вече е качен и може да се гледа в сайта за видеосподеляне Vbox7.

Освен неочакваната развръзка и отворения финал, шорткомът „Пред Разкритие“ ще изненада своите фенове и с нов персонаж, познат на зрителите от рекламния ефир.

Продуцентите от Philips TV обещават още изненади в рамките на настоящата седмица, като единствената информация, която споделиха е, че с предстоящата активност ще зарадват най-верните си фенове, които проследиха внимателно премеждията на екранното семейство Филипови.

„Пред Разкритие“ е първият в България изцяло онлайн сериал. В рамките на два месеца той регистрира рекордна гледаемост и интерес от страна на интернет потребителите – отчетени са повече от 90 000 гледания, като пикът се очаква да настъпи с финала на първи сезон.

Поради успеха на „Пред Разкритие“ у нас съседните държави Сърбия, Румъния и Македония проявиха интерес за откупуване на правата и излъчването му. Сценаристите на шорткома пък вече обмислят втори сезон, в който да продължат приключенията на семейство Филипови.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1740 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини