Премиерата на първия онлайн сериал „Пред разкритие“ е на 4-ти април

  • 29 март 2013 12:25

  • 1695
  • 0
Премиерата на първия онлайн сериал „Пред разкритие“ е на 4-ти април
©

Първият онлайн сериал в България „Пред разкритие“ ще стартира на 4-ти април обявиха официално от екипа на иновативния за страната ни проект. Той ще се излъчва всеки четвъртък от 17 ч.

Паралелно с датата на пилотния епизод, организаторите представиха и официалния плакат на сериала,с което разкриват целия актьорски състав. Както по-рано беше анонсирано в ролята на свекървата ще видим звездата на българското кино и театър Пламена Гетова. Екранният Филип Филипов ще бъде изигран от Станислав Тодоров, а като съпругата му Камелия ще се изяви Маргарита Хлебарова. Гост-звезда в част от епизодите ще бъде Митко Павлов.
Очаква се дни преди излъчване на пилотния епизод да бъде разпространен и трейлър, от който ще научим повече за сюжетната линия.

Сериалът „Пред разкритие“попада в жанра „шортком“ , който е новост за България. Всеки един от епизодите ще бъде с продължителност между 3-6 минути, което ги прави удобни за гледане през различни мобилни устройства. Друг любопитен факт е, че зрителите ще имат възможност да избират финала на всяка серия. Екипът на „Пред разкирите“ обеща много изненади за най-верните зрители на сериала.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1695 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини