Лекторите на Шумът на парите 2022: Денис Горбунов

  • 19 май 2022 13:39

  • 305
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Денис Горбунов
© TBIBuy

Как се промениха предпочитанията на потребителите през последните години? Започна ли изкуственият интелект да пазарува вместо нас?

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в новия панел E-Commerce на Шумът на парите 2022.

Стартирайки в 15.10 ч. на 7 юни, той ще представи мненията на експертите и относно дигиталните портфейли и сигурността на онлайн пазаруването.

Главният изпълнителен директор на TBIBuy Денис Горбунов пък ще запознае публиката с темите:

- изграждане на екосистеми за пазаруване;

- суперприложенията като тенденция;

- бъдещето на пазаруването;

- мобилни платформи и как се изгражда all-in-one приложение за пазаруване.

Денис Горбунов е главен изпълнителен директор на TBIBuy – иновативна мобилна платформа, която цели да промени начина, по който пазаруваме и изграждаме лоялност към широка мрежа от търговци и брандове.

Денис има повече от 15 години опит в банковия и финансов сектор, а към днешна дата оглавява екипа на TBI Buy, който вече наброява над 100 млади и амбициозни специалисти.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.

Novini.bg
305 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини