Лекторите на Шумът на парите 2022: Адв. Николай Поппалов

  • 17 май 2022 15:36

  • 807
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Адв. Николай Поппалов
© Leno

Алтернативното ипотечно кредитиране в условия на висока инфлация ще представи по време на Шумът на парите 2022 адв. Николай Поппалов, който е председател на Съвета на директорите на Leno. 

Той ще отговори и на въпроса как ипотечното кредитиране може да стане достъпно за всеки в рамките на панел Имоти, който е с начален час 16.50.

Адв. Николай Поппалов е председател на Съвета на директорите на Leno – финансова институция с национално покритие, която специализира в алтернативното кредитиране. 

Компанията финансира физически лица и фирми срещу ипотека, като прилага гъвкавост индивидуален подход към специфичните проблеми на всеки клиент.

Николай е част от екипа на Leno от 2014 г., а от началото на миналата година е председател на управителния орган на компанията. 

Шумът на парите 2022 за поредна година събира топ експертите на България

По професия е адвокат, по призвание финансист, а свободното си време обича да прекарва със семейството си, както и играейки баскетбол в едноименния отбор Leno, който е част от Националната аматьорска лига.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.

Novini.bg
807 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини