Шумът на парите 2022 за поредна година събира топ експертите на България

  • 10 май 2022 13:48

  • 828
  • 9
Шумът на парите 2022 за поредна година събира топ експертите на България
©

След две години в дигитален формат, “Шумът на парите“ отново се завръща пред публика. Събитието, организирано от Profit.bg вече 13 години, ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center.

И тази година топ мениджъри и експерти ще очертаят възможностите, които бизнесът има за развитие и инвестиции, както и факторите, които обуславят личното финансово спокойствие. Темите ще бъдат разпределени в пет дискусионни панела:

- Устойчиво развитие

- Лични финанси

- E-Commerce

- Банки

- Имоти

Накъде ще се движат лихвите по кредитите и депозитите и готови ли са българските банки за влизане в еврозоната? Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в първия панел от Шумът на парите 2022. 

Ще продължи ли поскъпването на недвижимите имоти у нас? Какво се случва на пазарите в София, Варна и Пловдив

Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Как една компания да излезе победител в битката за квалифицирани кадри? Тези и други въпроси ще бъдат обсъдени в новия за конференцията панел – „Устойчиво развитие“.

По време на дискусията с тема „Лични финанси“ ще бъдат дискутирани въпроси, сред които „Как да победим инфлацията и да управляваме парите си при повишаващи се лихви?“. Посетителите ще чуят експертни прогнози за движението на цените на валутите, суровините и криптовалутите.

Панел „E-Commerce“ ще представи най-новите тенденции при онлайн пазаруването, а участниците в него ще дадат полезни съвети по теми, като сигурност и защита на личните данни, дигитални портфейли, предпочитания на потребителите и други.

Ще продължи ли поскъпването на имотите у нас? На този и много други въпроси, касаещи сектора, ще отговорят участниците в панел „Имоти“.

„За 13-а поредна година едно от най-големите икономически събития в страната ще предложи на лоялната си публика дискусии с реална полезна стойност. Доказани експерти от различни сфери ще ни помогнат да се запознаем по-отблизо с тенденциите във финансовия, промишления, имотния и технологичния сектор у нас, влияещи както върху бизнеса и предприемачите, така и върху личния ни бюджет“, заяви Мартин Петров, член на борда на директорите на Sportal.bg. „Очакваме огромен интерес към Шумът на парите 2022, като новата локация на събитието - Sofia Event Center, обещава мащабност, технологични иновации и комфортна среда на публиката“, допълни той.

Билети за Шумът на парите 2022 могат да бъдат открити на следния линк - https://ticketstation.bg/bg/e10274-the-sound-of-money-2022.

Програмата на събитието се намира тук - https://profit.bg/forum/.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Инвестбанк, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.

Novini.bg
828 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.05.10 | 19:04

2
не се появявам с титул Експерт , нито запетайка , нито друго название - но прочетох следното днес в швейцарски печат : Путин използва историята като комплект Лего . На друго място в същото обсъждания на широко-дълбоко въпрос , що-какво означава спад на криптото по общият фронт към 00.00 часа исландското време , както и защо така .

2022.05.10 | 19:21

9
много поздрави от антарктика , станция Трол

2022.05.10 | 19:21

8
онова помежду друго си е сигурен показател от гледна точка на програмирането

2022.05.10 | 19:17

7
второ : нашенските програмисти , въпреки че е в мода да се забули каквото прави алгоритмът , би трябвало да сочат в програмните си продукти , поне като опционална добавка , готова за разпечатка време UNIX

2022.05.10 | 19:15

6
тоест , каквото ние би трябвало да разберем , че хем влизаме в фазата на 24 часов работен режим . там би трябвало да има спазването на условията и изисканията от Кодекс по Труда , съответно плащанията , заплати , осигуровки , така нататък

2022.05.10 | 19:13

5
ако ни направим една заявка за доставка на стока към 24 часовият нон-стоп склад , тогава как и кога ще се отчита от наш счетоводство изпълнението , предвид ние работим с дните , а не с UNIX време ? Естествено : 0 часа означава за данъчните цели преминаването от един ден към друг , от година до годишният отчет , например

2022.05.10 | 19:09

4
следователно днешният спад , сутрешен около 3 - 4 часа местното българското време , се е появил в един UNIX диапазон едикоиси , както и на другото място предполагаемо , защото :

2022.05.10 | 19:07

3
да внедрим малко пояснение , както и знанието . 00.00 часа при компютерите се отнася към GMT 0 . Второ , компютерното време не съвпада с GMT 0 , като четлив разбираем показател , а вместо това се възползва от време на програмен език UNIX
Еми...

2022.05.10 | 14:11

1
ама "експърди" или събира или мошеници?

Добави коментар

Водещи новини