12-то издание на финансовия форум Шумът на парите ще се проведе в началото на юни

14 април 2021 14:08

12-то издание на финансовия форум Шумът на парите ще се проведе в началото на юни
©
304 0

Топ икономическото събитие Шумът на парите ще се проведе на 2 и 3 юни. Организаторите от Profit.bg събират икономическия елит на страната за 12-та поредна година.

В рамките на два дни Шумът на парите ще обхване експертните гледни точки в 6 панелни дискусии: „Лични финанси“, „На пазар през 2021“ и „Двигатели на растежа“ на 2 юни, както и „Имоти“, „Банки“ и „Employer Branding“, които ще се проведат в четвъртък – 3 юни.

„За 12-та поредна година екипът на Profit.bg събира икономическите експерти, които да начертаят картата на промените в различните сектори на пазара“ - каза Кристиян Костов, организатор на събитието. „2021 година е повече от динамична и компании, и мениджъри, и хората с висока финансова култура ще намерят отговори на важните икономически въпроси по време на дискусиите на Шумът на парите 2021.“

Миналогодишното издание, което се излъчи онлайн, заради наложените мерки в страната, достигна до повече от 550 000 потребителя. А сумарно гледанията на дискусиите на живо от сайта на profit.bg, YouTube и социалните мрежи надмина 330 000.

Поради големия интерес към темите и участниците, Шумът на парите 2021 и тази година ще излъчва онлайн всички дискусии на proft.bg, както и в социалните мрежи на profit.bg и novini.bg. Ако епидемиологичната обстановка позволява, форумът ще се излъчва на живо от НДК с присъствие на аудитория и възможност за включване на публиката в дискусиите с въпроси.  

В следващите седмици ще представим имената на експертите и компаниите, които ще бъдат под светлините на прожекторите на престижния финансов форум.

Шумът на парите 2021 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Капман, Уникредит Булбанк, Пощенска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Schneider Electric.

Следете Profit.bg и социалните канали на събитието, за да научите първи горещите теми, които ще разгледат експертите на Шумът на парите 2021 г.

 

Novini.bg
304 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини