ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД вече и с онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност“

  • 03 август 2020 17:13

  • 550
  • 0
ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД вече и с онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност“
©

На 3 август 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД стартира онлайн портал за сключване на застраховки. Първият предложен продукт е задължителната застраховка Гражданска отговорност. Клиентите на Компанията получават 15% отстъпка за еднократно плащане на застраховка, поръчана онлайн през www.online.ozk.bg

Вече бързо, лесно, удобно и изгодно всеки клиент на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД може да заяви издаване на полица или плащане на вноска по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.

Всичко се осъществява по електронен път, след попълване на онлайн форма, след което клиентът получава на e-mail си линк за потвърждение. Плащането на сумата се извършва отново през Интернет, а клиентите на Компанията получават безплатно полицата си по куриер. Всеки може да изчисли индикативната цена на застраховката с помощта на Калкулатор на сайта на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД е най-динамично развиващото се дружество в областта на застраховането за 2019 г.

През Портала всеки клиент може да извършва плащане и на поредна дължима вноска по сключена застраховка Гражданска отговорност, като получава безплатно по пощата стикер, талон и сертификат за „Зелена карта“. На сайта, меню „Плащане на вноска“ клиентите на Компанията могат да заплатят поредна дължима вноска и по всички видове полици, издадени от ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

Вече 23 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД предоставя най-добрите продукти и услуги за клиентите си. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да осигури удобство, бързина и комфорт за гражданите, които да избрали да й се доверят.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини