Fibank раздаде атрактивни награди по време на „Aniventure Comic Con 2019”

  • 17 септември 2019 11:39

  • 439
  • 2
Fibank раздаде атрактивни награди по време на „Aniventure Comic Con 2019”
©

Най-голямото младежко събитие в България „Aniventure Comic Con 2019” се проведе на 14 и 15 септември в Inter Expo Center в София.

„Aniventure” е ежегоден двудневен фестивал за традиционна и модерна японска култура. Събира на едно място почитатели на японската анимация - аниме, манга комикси, конзолни и компютърни игри, бойни изкуства и предоставя поле за изява на млади таланти в областта на изобразителното изкуство, изработката на костюми и аксесоари, театралната сцена, видеомонтаж и ефекти. Събитието се проведе у нас за 14-а поредна година.  

Посетителите, сред които деца и възрастни, се срещнаха с актьори от хитови продукции. Сам Джоунс от „Флаш Гордън”, Наталия Тена, позната от ролите си в  „Хари Потър” и „Игра на тронове” и Девон Мъри, също участвал в „Хари Потър”, предизвикаха истински фурор. За първи път в България присъстваха и легендарни комикс художници,  част от които стоят зад вселените на DC и Marvel Comics.

Четирима късметлии спечелиха ексклузивен достъп до събитието чрез играта на Fibank в Instagram, oт която получиха Ултра пакети за достъп. Банката имаше специален щанд на събитието, чийто дизайн пресъздаде връзката между приказния свят на фантазиите и новите дигитални решения. Беше поставен трон, където желаещите можеха да си направят снимка за спомен, както и да се запознаят с предимствата на безконтактните карти, предлагани от институцията.

Активностите на Първа инвестиционна банка бяха под наслов „Влез в бъдещето” и представиха пред аудиторията иновативните начини на безконтактни разплащания      чрез дигитализирани карти в смартфон и часовник Garmin, както и теглене, и внасяне на суми чрез дигитални гаджети на безконтактни АТМ устройства.

Посланици на инициативите бяха двама екстремни спортисти – шампионът в различни дисциплини от планинското колоездене Милан Димов и световният рекордьор по акробатичен парапланеризъм Веселин Овчаров.

С интерактивна игра тип QUIZ  и въпроси, свързани с историята на Fibank, голяма част от посетителите на събитието си осигуриха атрактивни отстъпки при покупка за часовник Garmin.

Всяка трансакция с карти Mastercard от Fibank, направена в рамките на „Aniventure Comic Con 2019”, пък осигури участие в томболата на Fibank със страхотни награди – 2 броя часовници Garmin, 2 броя смартфони и 20 броя ваучери на стойност 50 лева за магазини Maxsport.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
439 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Явката

2019.09.17 | 13:20

2

Супер готино беше, не всеки ден може човек да се срещне с актьори от "Хари Потър" И "Игра на тронове". Наградите също бяха супер яки, завиждам на всички късметлии, които спечелиха, а аз догодина отново ще си пробвам късмета.

Мая

2019.09.17 | 12:12

1

Часовниците Garmin са топ, на това му се казва награда!

Добави коментар

Водещи новини