Fibank подарява 30 специални покани за "Мъже в черно: Глобална заплаха"

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти промоционални условия по кредитни карти и възможност да спечелят награди за предстоящата премиера на "Мъже в черно: Глобална заплаха".

30 късметлии, които са си издали нова кредитна карта Mastercard® от Fibank, ще имат шанса да се сдобият с покана за двама за специалната прожекция на филма в кино "Арена мол България" в София. Прожекцията ще се състои на 21 юни 2019 г. Американската продукция е четвърта от поредицата със сюжет за тайна организация, която следи за извънземна дейност на Земята.

С представянето на фантастичната екшън комедия у нас Fibank стартира промоция с награди, обвързана с издаването на кредитна карта Mastercard® от банката в периода 7 май - 14 юни 2019 г. В кампанията участват кредитни карти Mastercard Standard, Mastercard Gold и Mastercard Platinum, които ще бъдат без лихва за първите 4 отчетни периода и без такса поддръжка за първите 12 месеца.

Oсвен покана за двама на специалната прожекция на "Мъже в черно: Глобална заплаха" на голям екран, клиентите, издали кредитни карти в посочения период, могат да спечелят и други награди.

Всеки ден по време на кампанията чрез томбола ще бъде изтеглян по един късметлия, който ще получи два билета за "Мъже в черно: Глобална заплаха". Всяка седмица петима, издали кредитни карти Mastercard® от Fibank, ще печелят оригинални калъфи за карти MIB от лимитирана серия.

Повече за промоцията можете да научите тук: https://www.fibank.bg

 

Медийно партньорство

Коментари

  1. 2019.05.28 | 09:31

    Каква арена младост като е запечатана от чси?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Финанси

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет