Премиерът откри ТЕЦ "Ей И Ес Гълъбово"

03 юни 2011 11:56

Премиерът откри  ТЕЦ "Ей И Ес Гълъбово"
© Интернет
1449 1

Той благодари за съвместните усилия на правителството, областната администрация и общината за реализацията на проекта на американската компания "Ей и Ес", който е на стойност милиард и триста милиона евро.

България става по-добро място за инвестиране през следващите години, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това подчерта в словото си и посланикът на САЩ Джеймс Уорлик.

Според министъра на околната среда и водите Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко новата електроцентрала е единствената, която отговаря на всички екологични изисквания и е готова да отговори на екологичните изисквания за 2017 г.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко посочи, че от 30 години на нито един министър на енергетиката не се е случвало да открие нова електроцентрала.

 

БТА
1449 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Georgi

2011.06.03 | 14:39

1
Evala, za poreden put pokazvate kakvo moje GERB!

Добави коментар

Водещи новини