Ще поскъпват ли още имотите в България?

  • 19 май 2017 11:25

  • 4353
  • 2
Ще поскъпват ли още имотите в България?
© Getty Images

От повече сделки, но без повишения на цените, през сериозен ръст и евентуална възможност за зараждането на нов имотен балон. Брокерите и анализаторите са на коренно различни мнения за състоянието на пазара на имоти у нас.

Какви месеци ни очакват до края на 2017 г., трябва ли да се възползваме от рекордно ниските лихви по кредитите, за да купим имот, макар и на по-високи цени, трябва ли в София да се строят небостъргачи?

Това са само част от темите, които участниците в панел "Недвижими имоти" в Шумът на парите ще обсъдят пред аудиторията на 31 май от 12.30 часа.

Форумът, който е безплатен за присъствие, ще се проведе в столичния хотел Маринела, зала EFE.

Участниците, потвърдили своето участие, са: Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties, Страхил Иванов, управител на Явлена, Антон Андонов, изпълнителен директор на ЕРА България, Веселина Генева, управител на консултанстка къща Амрита, строителният предприемач Христо Чепишев и Мартин Янев, управляващ партньор на Смарт Брокерс.

От тях ще получим и информация за настоящите цени на имотите в страната, както и най-горещите квартали на столицата и останалите големи градове. Повече за пазара на офисни и търговски площи пък ще научим от Пламен Бачев, мениджър "Консултиране и оценки" във Forton.

И през 2017 г. форумът Шумът на парите остава безплатен за присъствие. Той предвижда общо шест панела: Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти на 31 май (сряда), както и Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България на 1 юни (четвъртък).

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Сирма Груп Холдинг, Amundi Asset Management, iuvo, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Медийни партньори на Шумът на парите' 2017 са Novini.bg, Economic.bg, Broker.bg, списание Икономика, Kaldata.com, Offnews, SmartMoney.bg и Enterprise Europe Network.

Повече информация за лекторите и програмата на събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Novini.bg
4353 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.02 | 00:42

2
Na koi shte gi raziasniavat tezi temi ..??? ,na Ziganite li ..??? , te samo takiva veche ima samo v tazi durjava ,Bulgarite gi zatrixa i izbixa eii takiva mozzazi ypravlivashti..
Клкжкл

2017.05.19 | 19:14

1
Като има кой да ги купува и още ще поскъпнат

Добави коментар

Водещи новини