Данъчните продават апартаменти на длъжници

  • 30 ноември 2011 13:46

  • 2074
  • 0
Данъчните продават апартаменти на длъжници
©

НАП Варна обяви на търг новопостроен апартамент, собственост на длъжник, който не е внесъл доброволно дължим ДДС и корпоративен данък в размер на 175 хиляди лева.

Апартаментът е с обща разгърната площ от 55 кв. м, намира се в жилищен комплекс от затворен тип в село Кранево и е напълно завършен. Първоначалната тръжна цена, от която ще стартира наддаването, е от 80 000 лева. Търгът ще се проведе на 29 декември 2011 година. За да гарантира събирането на дължимите данъци, от НАП Варна са наложили възбрана на още един от новопостроените апартаменти на длъжника, в същия комплекс, който ще бъде обявен на публична продан в началото на следващата година, съобщиха от пресслужбата на териториалната дирекция.

108 тайни търга са провели от началото на годината публичните изпълнители при НАП Варна, като в бюджета са постъпили над 700 хиляди лева. Наложените възбрани на недвижими имоти са 518, с които НАП Варна гарантира събирането на 33 милиона лева невнесени данъци и осигуровки.

Повече подробности относно условията и правилата за провеждане на търговете, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД на НАП Варна, а така също и на страницата на НАП на адрес:www.nap.bg.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2074 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини