14 - годишно момиче било секс робиня на Стоян Златния

  • 07 октомври 2011 19:21

  • 7836
  • 2
14 - годишно момиче било секс робиня на Стоян Златния
©

63-годишният похотлив пенсионер Стоян Стоянов-Златния се е гаврил с 14-годишно момиче. Перверзникът бе арестуван преди седмица заради склоняване към проституция на малолетни.

Златния въртял търговията с плът заедно с интимната си приятелка, 36-годишната Вера Дзънгова. Потресаващите разкрития направи момиче, което години наред е малтретирано от бруталния тандем Златния и Дзънгова обитавали апартамент в столичния кв. "Изток". Там се разигравали сцените на гавра с 14-годишната девойка, върху матрак, проснат на пода. На ръка разстояние се помещавали всевъзможни гелове и лубриканти, готови да влязат в употреба по всяко време на секс играта.

За да бъде възбудата максимална, Стоян пускал видео касети, чиято цел била да настърви девойките към истински животински секс. Тази шокираща история разкрива самото момиче в няколко смс-а пред "Уикенд".

"Много съм изплашена и за това ще се представя с друго име. Казвам се Силвия и съм на 14….В апартамента в кв. "Изток" има видео наблюдение и там преживях най-ужасното нещо с Вера и Стоян. Бяха пияни и друсани. Лежаха на матрак и ме караха да ги обслужвам - и двамата. Биха ме, защото отказах. Стоян ми пъхаше главата между краката на Вера. Тя ме скубеше за косата. Хванала ме беше над лявото ухо. Това е един от случаите, който не мога да забравя.

Непрекъснато ме дрогираха, караха ме да шмъркам кокаин. Ако видя, че ги изправят пред съда, ще свидетелствам. Имам и други приятелки, които ще го направят, но за сега не се наемам. Има много неща, които можем да разкажем, ако ни отървете от тях", пише момичето. От близо година момичето било заставяно да работи като платена проститутка под покровителството на Златния.

Последвайте канала на

Novini.bg
7836 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
внуче

2014.01.11 | 20:32

2
дедо,дедооо..е те са си е*а маменцето у зандано!
kkkk

2014.01.11 | 20:32

1
malko dokazatelstva http://www.filesonic.com/file/2046824651/pos8905500k.wmv osudete go toq ve4e

Добави коментар

Водещи новини