Дянков ще вдига доходите на бедните догодина

  • 10 септември 2011 17:48

  • 1843
  • 7
Дянков ще вдига доходите на бедните догодина
© Булфото

Приоритет в Бюджет 2012 и до края на мандата на правителството ще бъде увеличението на доходите на социално най-слабите групи.

Увеличение на пенсиите едва ли ще има от началото на следващата година, но възможност за такова  увеличение ще се търси с бюджета за 2012 година. Това заяви в интервю за БТА вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, предаде Стандарт Нюз.

Вицепремиерът посочи, че политиката по доходите през следващата година няма да се фокусира само върху заплати и пенсии, а ще се преценява къде държавата може да има по-активна секторна политика, така че доходите на населението да се
увеличават.

Предвиждат се субсидии за зеленчукопроизводители, пчелари, птицевъди и свиневъди, ще се подкрепят икономически сектори в региони, които са икономически по-изостанали.


Последвайте канала на

Константин Тодоров
1843 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
даааааа

2011.09.26 | 21:48

7
Когато му се вдигне оная работа пред женско,тогаз ще се вдигнат доходи и пр.!
Гого

2011.09.26 | 21:48

6
Ако не вдигате доходите и пенсиите кво ще правят до края на мандата всяка година едно и също. За служебните си коли командировки вечери обеди и да си ходят по родните си места пари има а за пенсионерите и вдигането на заплатите винаги няма. Поредната банда нещастници събрани на едно място като със нищо от това не можете да се справите кво правите във парламента само да си напълните гушите докато безработицата отбелязва нови рекорди всеки ден. Ако това не е геноцид на една нация здраве му кажи.
ti 100%

2011.09.12 | 01:14

4
си някой тотално изпращял комуняга, който върви към 40те години, без образование, най-обикновена бараба и само си търсиш виновен, че си супер зле. Не знам може би и жена ти е виновна, ти ще кажеш. Но искам да отбележа колко си тъп и необразован наистина, само необразован човек може да хули това правителство и да казва, че няма резултати щото аджеба нищо не разбират!
bolnata istina

2011.09.26 | 21:47

5
ostana edna naciq ot bezrabotni i negramotni stroiteli ,koito revat, che nqmali rabota. tukmo shte se ochisti malko ot bokluchavoto pokolenie koeto se suzdade prez tiq godini.

2011.09.12 | 01:13

3
Ще вдигне доходите...на Куковден! Но неговите и на Боко доходи са си вдигнати отдавна.Какво им пука за народа? Тикварско правителство!
Дянков

2011.09.11 | 13:06

2
По-принцип Дянков ме дразни като излъчване и поведение,но това си е моя работа....това правителство прави точно дясно-центристка политика,в което няма лошо,но просто социалната политика и здравеопазването ни са трагико-комични,иначе като цяло одобрявам политиката му,въпреки че имам соц.-демократични идеи и виждания...нека да има силен бизнес,но държавата трябва да регулира нещата...
kaka

2011.09.11 | 12:18

1
Вместо да плачат за социално слабите да съживят икономиката, да увеличат доходите и да накарат социално слабите (защото е известно кой етнос е в тая категория и чий деца отглеждаме!)да работят, а не да ги издържаме с безумно ниските си доходи на работещи. Стига с тоя популизъм.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини