Бойко Борисов: Реформата ни дава добри резултати

  • 05 юли 2012 14:32

  • 989
  • 0
Бойко Борисов: Реформата ни дава добри резултати
© Булфото

Реформата, която направихме, дава много добри резултати. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на подписването на договори със 121 фирми по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 – 2013".

"Разпоредил съм лично да се пише на сайта на министър Добрев. Нито един бенефициент на тази програма, нито една фирма да няма забележки. Много е важно, днес фирмите ще си тръгнат средно с над 700 000 лева. Това са добри пари и добра помощ. Казвайте на ваши колеги да идват, да кандидатстват, да се усвоят до стотинка тези пари. Голяма глупост – да имаме пари и да не ги усвоим всичките. Искам целият капацитет на държавата, на фирмите, да усвоят максимум от фондовете, за да има основание да искаме повече пари в следващия програмен период. Защото ти идват и искаш вместо 9-10 млрд. – 16, а ти си усвоил 3 млрд. А предишното правителство е усвоило 0.79%. Затова искам целият капацитет на държавата, на фирмите, максимум да усвоим – колкото се може да усвоим от фондовете, за да имаме повече от това и да искаме не същото – а по-голямо количество пари в следващия програмен период”, добави министър-председателят.

Министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: добави, че от 27 юни може да се кандидатства по проекти за енергийна ефективност, които съдържат 300 млн. лева безвъзмездна финансова помощ и 300 млн. лева кредити. Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: направи всичко възможно да се направят тези реформи, за да се подпишат днешните договори тук, посочи вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
989 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини