България иска от ЕК 450 млн. лв. за инфраструктурни проекти

  • 16 ноември 2011 12:28

  • 1590
  • 0
България иска от ЕК 450 млн. лв. за инфраструктурни проекти
©

България иска от ЕК възстановяване на над 450 млн. лева – разходи по големи инфраструктурни проекти, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в Министерски съвет . Павлова изрази надежда, че това може да се случи до края на 2011 г.

Има съвсем нормален процес на сертифициране и възстановяване на разходите по всичките проекти. Всичко, което сме разплатили е подготвено, предоставено на Министерството на транспорта, те на колегите от Министерството на финансите, те правят един общ сертификат, в който включват и метрото, и магистралите и каквото има като цяло сума по жп проектите, каза министърът.
Всички платени разходи по реализацията на приоритетните ни проекти за магистрала „Тракия” и всички проекти, които финансираме и по Оперативна програма „Транспорт” и по Оперативна програма „Регионално развитие” – средствата ще бъдат възстановени, така че няма основания за притеснения на този етап, заяви Павлова.

Последвайте канала на

Novini.bg
1590 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини