Борисов: С евросредства ще компенсираме вътрешния бюджет

  • 10 октомври 2011 13:19

  • 2916
  • 8
Борисов: С евросредства ще компенсираме вътрешния бюджет
© Булфото

С пари от еврофондовете ще компенсираме вътрешния бюджет.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в отговор на въпрос откъде ще бъдат намерени допълнителни 75 млн. лева за нуждите на спешната помощ, както предвижда стратегията на Министерството на здравеопазването.

Министър-председателят присъства на дарение на четири линейки за нуждите на спешна помощ в София. Дарението е от мобилния оператор "Глобул".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2916 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
rty

2011.10.25 | 14:15

8
Хазната е празна още от юли месец,средства по еврофондовете не пристигат поради некомпетентността на администрацията и поради съмнения на партньорите ни от Брюксел.Е,сега си дайте отговор как ще приключи бюджетната година.......и кой пак ще му е виновен този път?
АБВ

2011.10.25 | 14:15

7
Как точно ще стане тази компенсация? Ще даде парите от фондовете като награди за единиците ромски избиратели останали след проведения от ГРАБ геноцид, когато пристигнат след около две десетилетия с откраднатите вагони на БДЖ??
Иконъмист

2011.10.25 | 14:14

6
Като го слушам ББ, откакто е на власт, не пипа бюджета. Всичко прави с евро пари... Пък после се чудим, как печелим 100лв., а харчим 200... Отговора е прост - ХАРЧИМ ЕВРОФОНДОВЕ
bb

2011.10.10 | 22:57

2
Из Наръчника по манипулативни техники от философа Ноам Чомски: Говори на хората сякаш са малолетни или... малоумни! Първо правило: стратегията "отклоняване на вниманието" е незаменима за насочване на обществения интерес встрани от истинските социални проблеми. Това е основен елемент за успешно контролиране на народа и за подмяна на дневния ред на обществото. Второ правило: заливай хората с поток от несъществена информация, периодично лансирай стари сюжети, особено свързани с чувствителни теми от миналото. Захласнати около клюките, на тях не им остава време нито да мислят, нито да задават въпроси. Активирането на износени сценарии винаги върши работа. Трето правило: класически метод за туширане на критичното чувство на индивида е да се използва емоционалният регистър в много по-голяма степен отколкото рационалният. Това въздейства върху подсъзнанието и е успешен способ за насаждане на страхове и несигурност и за внушаване на определен тип поведение. Четвърто правило: да се говори на хората сякаш са малолетни или малоумни: "Ако се обръщаш към тях като към 12-годишни, е много вероятно (поради ефекта на внушението) да ти отговарят сякаш наистина са на толкова…", твърди Чомски. Пето правило: да се окуражава и разпространява глупостта, вулгарността и необразоваността. Шесто правило: качеството на образованието, което се предлага на мнозинството, да бъде възможно най-посредствено, така че разликата между неосведомеността "долу" и информацията "горе" да бъде непреодолима. Седмо правило: контролирай хората и не им давай те да те контролират, внушавай им, че те сами са пожелали да бъдат пазени, водени, обгрижвани - така искането за ограничаване на личната им свобода ще бъде отговор на тяхното желание за повече сигурност.
born_free

2011.10.25 | 14:14

5
това на 100% пасва за другаря Станишев.. като изключим частта за вулгарността, която в неговия случай е под формата на приятно гейско подсмихване и опити за домакински хумор..
Гого

2011.10.25 | 14:14

4
За мерцедеси за бензин и за високи депутатски незаслужени пари има а за всичко останало няма.
Луна ПРАС

2011.10.25 | 14:14

3
Боко, въпреки болнавите ти очаквания за еврофондовете, дето щели да ни оправят.... (пак) индикациите са такива, че държавата отива към грандиозна социална и икономическа кастрофа - тепърва ще има да сърбаме попарата на идиотската кенсианска политика на Твоя министър смион дянкофф, който принесе цялата икономика пред олтаря на фискалната стабилност! Боко, ами ти знаеш ли, че Българите, освен да умираме заради фиктивната ти фискална стабилност, трябва и да живеем в тази страна! Твоята фалшива гробищна стабилност обаче е несъвместима с живота! Защото нейната цена е МАСОВО обедняване, ликвидиране на цели промишлени отрасли и драматично увеличаване на безработицата в страната (тя сега вече е около 26-27% от трудоспособното младо поколение, а младите специалисти и учени БЯГАТ навън, защото там започват със стартова заплата от 3-4000 евро, тук ти им предлагаш да стават овчари и полски пазачи). А сега да те видим като ти клъцне ЕК паричките КВО ЩЕ ПРАИШ? Осъзнай се, виж до какъв социален геноцид твоите глупави и непремерени политики и изказвания в стил "политическа чалга". Час по-скоро сдавайте властта, че да не ви сполети някой български вариант на "арабската пролет". Колкото по-скоро се пръждосате, толкова по-добре за нас, Българите, а и за вас, лунатици непрокопсали!
1

2011.10.10 | 17:14

1
W W W . O R I GI NA L N I . B E - ВИЖ И КУПИ ЕКИПЧЕТО СИ СЕЗОН 11/12Г.!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини