„ИТА България“ ЕООД спечели проект по ОП „Развитие на човешките ресурси”

  • 10 октомври 2012 13:22

  • 929
  • 0
„ИТА България“ ЕООД спечели проект по ОП „Развитие на човешките ресурси”
©

Управителят на „ИТА България“ ЕООД, Петър Каракашев подписа договор и започва изпълнението на проект Подобряване на безопасните и здравословни условия на труд в „ИТА България“ EООД, чрез анализиране на потребностите и внедряване на ЛПС от най-висок клас, по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд.

Стойността на договора е в размер на 116 837,96 лв. и цели постигане в максимална степен на безопасни и здравословни условия на труд за работещите в „ИТА България” ЕООД, което ще доведе до повишаване мотивацията и конкурентоспособността на персонала, както и до повишаване качеството на предлаганите услуги.

Договорът ще се изпълнява на територията на градовете София и Плевен, а срокът за изпълнение е 12 месеца. Основните дейности и цели, които ще се изпълняват са свързани с:
• Разработване на Анализ на състоянието и проектирането на организацията на трудовата дейност;
• Осигуряване на лични предпазни средства и специализирано работно облекло на персонала;
• Повишаване на информираността сред заетите лица и работодателите, относно новостите, свързани с прилагането и осигуряването на безопасни и здравословни условия на труд, спрямо европейските и национални стратегически документи;
• Прилагане и популяризиране на наложените добри практики в сферата на безопасността на работния процес и личните предпазни средства.

Цялостната реализация на проектните дейности, възникналите пречки и проблеми, оригиналните решения и иновации, успехът и резултатите ще бъдат разпространени сред всички заинтересовани страни. Успешното осъществяване на проекта и постигнатите резултати, както и тяхното разпространение ще стимулират работодателите в страната да инвестират в развитието на човешкия ресурс, което ще доведе до повишаване уменията и компетенциите на човешките ресурси на местно и регионално ниво като цяло.

 

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, схема за безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-2.3.02-0359, от Европейския социален фонд,за изпълнението на проект № ESF-2302-01-07004 – „Подобряване на безопасните и здравословни условия на труд в „ИТА България“ ООД, чрез анализиране на потребностите и внедряване на ЛПС от най-висок клас”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „ИТА България“ ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.

Последвайте канала на

Novini.bg
929 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини