Росен Плевнелиев откри ул. "Александровска" в Бургас

  • 11 август 2011 11:47

  • 1661
  • 0
Росен Плевнелиев откри ул. "Александровска" в Бургас
© Интернет

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и кметът на община Бургас Димитър Николов прерязаха лентата на изцяло обновената с европейски средства главна улица на Бургас „Александровска”.

На събитието присъстваха още зам.-кметове, областният управител на Бургаска област, общински съветници, политици, служители от общинска администрация, както и десетки граждани и гости на града.

„Безкрайно много се гордеем с ОП „Регионално развитие” и нейното ускоряване - проектите, които тя изпълнява на територията на страната. Около 2,5 милиарда лева обем ще бъдат налети през следващите месеци в нашата икономика. Но това, което особено ни карат да се гордеем е, че град Бургас вдигна толкова високо летвата. Той е пръв. Той е градът, който изпълнява най-много и най-качествени проекти в интерес не само на града, но и на икономиката и на целия регион”, каза Плевнелиев.

"Всички граждани на Бургас имат много поводи да се гордеят, но нека преди всичко да се радват на тази прекрасна зона, да я ползват туристите, хората и знайте, че всичкото това, което се случва тук е не просто, защото има едни европейски пари за харчене, а защото тук местните архитекти, местните лидери, местната интелигенция, местните водачи имат способността и визията не само да гарантират качественото управление, но и да генерират проекти, които имат огромен смисъл за България и за Европа. Този проект е такъв. Радвайте му се”, каза по време на откриването министър Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

1661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини