Новият Redmi Note 12 Pro 5G – мощен смартфон с впечатляваща камера, дисплей и батерия

  • 21 юни 2023 15:22

  • 3310
  • 0
Новият Redmi Note 12 Pro 5G – мощен смартфон с впечатляваща камера, дисплей и батерия
©

Готови ли сте за най-доброто изживяване със смартфон? Няма нужда да търсите повече, защото най-новият телефон на Xiaomi от серията Redmi Note 12 - Redmi Note 12 Pro 5G, е точно това, за което мечтаете. Със своя стилен и модерен дизайн, флагманска камера с OIS , както и впечатляващо ярък 6.67-инчов AMOLED дисплей, този смартфон осигурява потапящо изживяване за всички ваши любими дейности - гледане на филми, игри или работа.

Redmi Note 12 Pro 5G е създаден, за да празнува живота заедно с вас. С ярка визия и висококачествена система от камери – 50MP основна, 8МР ултраширокоъгълна и 2МР макро камера, устройството от най-висок клас има за цел да запечата най-важните моменти от вълнуващия ви ден. Използваната технология предефинира фотографията за сегмента на смартфони от горния среден клас, предлагайки още страхотно фотографско изживяване за впечатляващи снимки дори при ниска осветеност. Големият размер на IMX766 сензора 1/1.56” позволява поемане на повече светлина, а усъвършенстваният автоматичен фокус с всички пиксели е в състояние да превърне високоскоростното автоматично фокусиране в реалност. С мощни софтуерни алгоритми с изкуствен интелект и повишени скорости на обработка на изображения, перфектните снимки с новия смартфон са гарантирани.

И това не е всичко – Redmi Note 12 Pro 5G работи с ярък 120Hz Flow AMOLED дисплей, който освен че може да регулира честотата на опресняване спрямо съдържанието, осигурява и безпроблемното боравене. А за още повече цвят и настроение в ежeдневието, телефонът е оборудван с Dolby Vision® и Dolby Atmos®, HDR10+ и стерео говорители, което дава възможност на потребителите да се насладят на любимото си медийно съдържание бързо, лесно и с високо качество. 

Още едно изключително предимство е 67-ватовото турбо зареждането  на Redmi Note 12 Pro 5G е, което гарантира, че телефонът ви ще е винаги готов за забързания, цветен и вълнуващ ден, дори при интензивно използване и 5000mAh батерия с дълъг живот. Плавната и надеждна 5G производителност е осигурена с високопроизводителния чипсет MediaTek Dimensity 1080.

50МР основна камера на Redmi Note 12 Pro 5G

Няма съмнение, че Redmi Note 12 Pro 5G се представя повече от отлично в сегмента на смартфони от горния среден клас, като успява да задоволи всички нужди на потребителите за високо качество и стилен, свеж дизайн, който перфектно да допълни ежедневието им. Ако искате да се уверите сами в това, моделът на Xiaomi се предлага на препоръчителни цени от 699 лева в партньорската мрежа на бранда.

50МР основна камера на Redmi Note 12 Pro 5G

Всеки, който закупи смартфон от серията Redmi Note 12, може да спечели страхотни награди като екскурзия за двама в Кападокия, ваучер за преживяване, скутери, слушалки, часовници и брандирани продукти на Xiaomi. В играта могат да се включат потребителите, които в периода 09.05.2023 г. – 30.06.2023 г. са закупили някой от следните модели телефони - Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 от участващите в играта магазини.

Пълните правила и условия за участие може да видите тук - https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion  

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
3310 0

Водещи новини