СисТех България със силна заявка във Велико Търново и региона

  • 24 ноември 2022 11:46

  • 859
  • 0
©

Само три месеца след откриването на регионален офис в градa SysTeh организира специално събитие, на което заедно с Dahua България представиха още нови възможности, технологии, решения и инструменти за успех пред своите партньори в региона.

В присъствието на инсталатори и интегратори, клиенти и партньори управляващият директор Анатолий Жиянски сподели информация за развитието на офис Велико Търново от откриването му до момента, запозна присъстващите активностите на СисТех България през отминаващата динамична година, с последните технологии в сектора и очерта тенденциите за новата 2023-та. Преди да даде думата на представителите на Dahua, г-н Жиянски направи категорична заявка компанията да остане лидер във всички стратегически иновативни решения в сектора.

В своя презентационен панел Марио Динков от Dahua България запозна гостите на събитието с новите решения на водещата компания за производство на видео-ориентирани интелигентни IoT решения. В реално време той направи демонстрация на възможностите на IVSS и DSS като комплексно решение за интелигентен мониторинг, най-новото в ePoE технологията, кои са новите модели в серията камери WiZSense с вградено двойно осветление, пакета интелигентни SMD+ функции, способностите на серията камери Full-color на Dahua Technology.

В заключителната част на събитието управляващият директор на СисТех България Анатолий Жиянски благодари на присъстващите клиенти и партньори от Велико Търново с думите: „Искам да ви уверя, че нашата амбиция е да бъдем най-добрите като най-големия чист дистрибутор в страната без аналог в България. И това ще постигнем заедно с вас. За нас е огромно удоволствие и сме безкрайно благодарни на шанса да споделяме опита си, възможностите, капацитета и потенциала си, знанията и усилията си за вас – нашите клиенти и партньори. И ще продължаваме да го правим все така професионално и всеотдайно“.

СисТех България отново не изневери на стила си и заедно със сериозната бизнес и презентационна част беше подготвила и много забавления, подаръци и изненади за своите гости. Неформалната част на събитието премина в приятелски разговори, създаване на нови контакти и изграждане на бъдещи планове за развитието на бизнеса в региона.

СисТех България изпраща 2022 година с пет нови бранда в портфолиото си, с пет регионални офиса в страната и с нов формат на професионален тренинг и обмяна на опит – SysTeh Know-How Arena 2022. Със своя по-голям и обновен екип от професионалисти компанията е готова да отговори на предизвикателствата на новата 2023 година и да я превърне в нова година на възможностите и успех.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
859 0

Водещи новини