Направление "Архитектура и градоустройство" към Столична община получи награда от конкурс за добри практики

  • 14 януари 2022 20:12

  • 1992
  • 0
Направление "Архитектура и градоустройство" към Столична община получи награда от конкурс за добри практики
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Направление "Архитектура и градоустройство" /НАГ/ към Столична община получи Грамота от Института по публична администрация, който ежегодно организира Конкурс за добри практики и иновации от дейността на администрацията, в категорията "Технологични решения за открито управление и административно обслужване". Това съобщиха от НАГ.

Целта на конкурса е да бъдат насърчени администрациите, които прилагат добри и иновативни практики да споделят своите успехи. Така добрите решения и практики могат да се превърнат в общодостъпни инструменти за постигане на по-високо качество в административната дейност. В тазгодишният конкурс НАГ е отличено с награда за участие с мобилното приложение NAG.Mobile от общо 47 предложения за участие.

Nag.Mobile е мобилно приложение, разработено от НАГ, достъпно за потребители на Android и IOS, което включва инструменти за визуализация на данни от планове за регулация, кадастрална карта, зони на строителни граници, аерофото заснемане, административни карти, влeзли в сила административни актове и инструменти за GPS локация.

Камарата на архитектите награди талантливия арх.Лозан Лозанов за цялостно творчество

Последвайте канала на

1992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини