Социалната мрежа на Тръмп си намери компания за уеб хостинг

  • 27 октомври 2021 14:17

  • 1765
  • 1
Социалната мрежа на Тръмп си намери компания за уеб хостинг
© Getty Images/Guliver

Бъдещата социална мрежа на бившия американски президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския си намери компания за уеб хостинг услуги, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Става дума за уеб компанията "РайтФордж" (RightForge), стана ясно от изявление на нейния ръководител Мартин Авила.

Очаква се социалната мрежа на Тръмп, чието название е Truth Social, да разполага с над 75 милиона потребители, заяви Авила пред информационния портал "Аксиос" (Axios).

Достъпът на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския до Фейсбук, Туитър и Ютюб бе ограничен след щурма на Капитолия на 6 януари от привърженици на американския лидер.

Социалната мрежа на Тръмп ще хвърли светлина върху двете паралелни Америки

Според Авила обаче президентът Тръмп не следва да бъде заглушаван. "Ако сте на мнението, че ограничаването на достъпа на президента до социалните мрежи е нещо правилно, ние смятаме, че всъщност нямате желание да живеете в една свободна страна", изтъкна Авила.

Тръмп обяви миналата седмица, че социалната му мрежа скоро ще заработи. Това е най-скорошният опит на бившия американски президент да се завърне в социалните мрежи, като с решението за създаване на собствена мрежа Тръмп подхранва спекулациите, че ще се кандидатира отново за президент на изборите през 2024 година.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1765 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
От Тръмпи

2021.10.27 | 20:54

1
ще почне новата велика социалистическа революция в САЩ и по света!

Добави коментар

Водещи новини