"Епъл" представи по-бързи таблети и устройства за намиране на изгубени вещи

  • 21 април 2021 06:27

  • 1114
  • 2
"Епъл" представи по-бързи таблети и устройства за намиране на изгубени вещи
© Pixabay

Технологичната компания "Епъл" представи във вторник новите си продукти, сред които серия компютри, платена услуга за подкасти и устройства за откриване на изгубени вещи, съобщи Ройтерс.

Новите "еъртагове" (AirTags) на цена от 30 долара са малки устройства, които могат да бъдат прикрепени съм предмети като ключове или портфейли и след това да бъдат използвани за откриването им. Продуктът беше приветстван от анализаторите като вероятен хит на пазара, който освен това ще задържи клиентите на компанията, които са над 1 милиард, по-здраво ангажирани с нейните продукти.

Новият таблет Айпад Про (iPad Pro) е снабден със същия процесор на "Епъл", както и последните Mac компютри, има клавиатура и тъчпад, които му позволяват да е пълноценна алтернатива на традиционните лаптопи и десктопи.

Криптовалутата Diem на Facebook стартира по-късно през годината

"Епъл" представи и освежена десктоп линия на Mac компютрите, която се предлага в седем цвята и напомня за прочутите искрящи компютри, които помогнаха на Стив Джобс да възроди компанията през 90-те.

Новата линия АйМакове (iMacs) започва от 1299 долара и предлага по-качествена предна камера и микрофон в отговор на оплакванията на потребители по време на пандемията, че компютърните камери не са в крак със съответните устройства на айфоните и айпадовете в ерата на вездесъщите видеоразговори

Novini.bg
1114 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.04.21 | 10:39

1
Снимката ви въобще не е актуална. Можеше да влезете в сайта на Apple и да се запознаете със събитието. Кой знае откъде просто е преписано.

2021.04.21 | 10:41

2
А това пък видео към статията "Бум на измамите с криптовалута" да се чудиш какво общо има със статията

Добави коментар

Водещи новини