Шест невероятни приложения, които ползват камерата на смартфона

  • 16 март 2016 16:37

  • 2285
  • 0
Шест невероятни приложения, които ползват камерата на смартфона
©

Смартфоните заемат все по-голяма роля в нашия живот. Днес някои от традиционните им хардуерни компоненти, като например камерите, се използват за разширяване на функционалността на умните устройства.

Ето шест невероятни приложения, които можете да използвате в ежедневието си, благодарение на многофункционалността на камерата.

1. Photomath Camera Calculator

Традиционно компютрите се използват за справяне със сложни изчислителни процеси, а камерите на смартфоните за заснемане на снимки. Оказва се обаче, че камерите на смартфоните могат да се използват и за изчисления. Посоченото приложение може да решава доста сложни задачи. Трябва само да го инсталирате, отворите и да насочите камерата към уравнението, чието решение търсите. Калкулаторът решава аритметични, уравнения със скоби, дроби и линейни уравнения, както и логаритмични уравнения. По-сложни задачи, като интеграли и тригонометрични уравнения, също могат да бъдат решени, но без да се посочват конкретните стъпки към това. Приложението е достъпно за операционните системи iOs и Android.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2285 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини