Lenovo Vibe P1 – един телефон, три пъти повече енергия

  • 04 декември 2015 18:54

  • 3621
  • 0
Lenovo Vibe P1 – един телефон, три пъти повече енергия
©

Смартфонът е неразделна част от нашето динамично ежедневие. Все по-често обаче се налага и зарядните устройства да не излизат от чантите ни, тъй като пълните батериите на повечето мобилни телефони остават в историята към края на деня, особено при постоянно натоварване. Новият модел от Lenovo – Vibe P1 е с по-издръжлива батерия от всякога..

Най-знаковата характеристика на този смартфон е огромната му батерия – цели 5000 mAh, с която може да зареждате и други устройства, благодарение на функцията on-the-go. Tова обаче съвсем не означава, че той няма с какво друго да се гордее. Стилният му метален корпус и обширният 5,5-инчов дисплей са може би са първите неща, които забелязваме, когато го видим. Този размер понякога е предизвикателство за нежните дамски ръце, но производителят се е погрижил и за това с функцията за оптимизиране на дисплея, с който оперираме, дотолкова, че да се управлява само с палеца.

Бихме препоръчали този модел на всички онези потребители, които постоянно са в движение – по работа или за ваканцията. Дългото пътуване до офиса често ни принуждава да изпращаме мейли и да редактираме файлове от смартфона си. Не се тревожете за документите нито пък за любимите си спомени от почивки, там те са на сигурно място. А едно от доказателствата за това е вграденият в хоум бутона четец за пръстови отпечатъци, който предоставя изключително високо ниво на сигурност на данните. Четецът отключва телефона без дори да натискате бутона, само при приближаване на пръста, но този ненатоварващ жест гарантира, че ничий любопитен поглед няма да попадне върху последните снимки от уикенда край езерото с приятели, например.

Като заговорихме за снимки, Vibe P1 притежава удобната функция за заснемане при двукратно натискане на някой от бутоните за звука. Потърсете ги отдясно на корпуса и 13-мегапикселовата задна или 5-мегапикселовата предна камера ще заснемат вашите усмивки. Обичате да запечатвате спомени от среднощни разходки и забавления, но снимките обикновено са с лошо качество и смущения? Няма нужда да се притеснявате за това повече, тъй като камерата на Lenovo Vibe P1 има двуцветна светодиодна светкавица, специално предназначена за снимки при слаба светлина.

Да не забравяме обаче, че не камерите са основните плюсове на Vibe P1, а извънземно издръжливата батерия – до 81 часа! Звучи лесно на думи, но да помислим как можем да го проверим в действителност. Опитайте с разговори – със слота за две SIM карти под формата на малко „чекмедже“ зад капачето в горната част на телефона, бързо ще изоставите втория си мобилен телефон и трудно ще отлепите слушалката от ухото си. Ако не обичате дългите разговори и предпочитате кратките съобщения или чатовете в социалните мрежи, пускайте интернет връзката и разцъкайте всичките си приятели. Дисплеят на Lenovo Vibe P1 е освен със защита от надраскване, и с олеофобно покритие, което предотвратява появата на досадните пръстови отпечатъци. Месецът все пак е декември и ръкавиците са задължителен аксесоар. С този смартфон няма да ви се налага да ги сваляте. Именно олеофобното покритие придава сензитивност на тъча дори през ръкавица.

Сигурни сме, че измежду вас има заклети геймъри – сваляйте игри на воля. С огромния процесор Snapdragon 615 и ТАЗИ батерия, няма да изпитате дори минимални затруднения, а температурата на телефона остава в границите на нормалното. Не оставайте само в раздел игри, тъй като страхотните приложения на Vibe P1 ви очакват. С CamCard и CamScanner сканирате и запазвате визитни картички, фактури и други важни документи, а NFC технологията Ви гарантира ускорен пренос на данни. Lenovo Companion отговаря на всичките ви въпроси относно устройството и дава полезни съвети при проблем. А традиционните за Lenovo SHAREit и SYNCit позволяват бърз пренос на данни между устройствата и лесна синхронизация с облачни услуги.

Разцъкахте всичко това и все още имате почти пълна батерия? Именно!

Последвайте канала на

Novini.bg
3621 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини