Започва най-голямото изложение за мобилни технологии

  • 24 февруари 2014 09:07

  • 1873
  • 0
Започва най-голямото изложение за мобилни технологии
©

От днес започва най-голямото изложение за мобилни технологии в света Mobile World Congress 2014. По традиция то отново ще се проведе в Барселона, като и тази година ще зададе тон за развитието на сектора през следващата година.

Повечето големи компании още днес ще представят своите най-важни устройства. Очаква се в близките часове дебют да направи новият флагман на Samsung Galaxy S5. Смартфонът ще се опита да покаже, че Samsung все още имат идеи за развитието на бранша. Паралелно с него се очаква и дебют на умния часовник Galaxy Gear, вероятно и с нова операционна система вместо Android - Tizen.

След месеци на спекулации, ще стане ясно и дали наистина Nokia разработват Android телефон. Слуховете посочват конгреса като дебюта на устройството, в опит да си върне поне част от позициите на пазара на по-евтини смартфони, пише dnevnik.bg.

В края на първия ден специална лекция се очаква да изнесе и основателят на Facebook Марк Зукърбърг. Интересът към него ще е особено голям след като миналата седмица компанията му придоби срещу 19 млрд. долара чат приложението WhatsApp.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1873 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини