Музикална завеса ни свири и в банята

  • 20 август 2013 11:34

  • 1491
  • 0
Музикална завеса ни свири и в банята
©

Във времето на високите технологии смартфоните и таблетите придружават собствениците си навсякъде. Човек трудно може да си представи, че ще озове в ситуация, в която преносимото устройство няма да му е подръка.

Разбира се, ако няма опасност то да падне във ваната, тъй като е известно, че между електрониката и водата връзката не е никак хармонична. Именно с мисъл за този проблем е създадена музикална завеса с джоб за айпад, която дава възможност на потребителя да слуша любимите си парчета в банята, съобщи сайтът Гаджет ривю.

Едва ли има човек, който да не иска да се наслаждава на приятна мелодия или телевизионно шоу, докато кисне блажено във ваната. Въпреки технологичния напредък, идеята за близък контакт между електрониката и водата си остава неприемлива, предаде БТВ.

Музикалната завеса с джоб за айпад предлага решение на проблема, без да застрашава живота на смартфона или таблета. Очевидно тя е предназначена за потребители на продуктите на "Епъл", но е съвместима и с андроид телефони и MP3 плеъри.

Завесата е с вградени високоговорители, така че да не се налага да се използват тези на айпада. Устройството се поставя в джоб от външната й страна и няма никаква опасност водата да си проправи път до защитната преграда. Цената на специалната завеса е 50 долара. Захранва се с три батерии АА.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1491 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини