Аларма буди и най-големите сънливци

  • 18 март 2013 14:25

  • 1437
  • 1
Аларма буди и най-големите сънливци
©

Ново алармено приложение за смартфони буди сънливци, като ги кара да решават сложни математически уравнения, логически задачи и други пъзели. Освен че може да извади от равновесие всеки човек, апликацията със сигурност ще ви изкара и от леглото.

Новата апликация "FreakyAlarm" предлага едно доста неприятно, но гарантирано събуждане. Потребителите, за които измъкването изпод завивки е почти непосилно действие, могат да се възползват от коварната аларма. Единственият начин за изключване на дразнещия звук е решаването на математически уравнения, които биха затруднили дори и напълно разсънил се човек, предаде БНТ.

Апликацията включва общо осем логически игри, пет приоритетни нива и над 30 досадни мелодии, които могат да влудят всеки.

Приложението предлага и още един функционален начин за събуждане. Преди да си легнат, потребителите могат да направят снимки на произволни предмети в дома си и да ги запаметят. Следващата сутрин, когато алармата се включи, сънливците трябва да се надигнат от леглото и да ги фотографират отново. И естествено докато не го направят, досадният звук няма да спре. След успешното изключване на алармата, на сънливия потребител не му остава нищо друго, освен да потърси спасение в сутрешното кафе.

Последвайте канала на

1437 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
fsd

2013.03.18 | 22:22

1
ЗА тон на звънене си поставете Джъстин Бийбър, буди всекиго

Добави коментар

Водещи новини