Примекс откри новия си център в столицата

Със специална церемония Примекс откри официално новия си център в София. Това е вторият обект на компанията на територията на столицата след този на бул. "Ботевградско шосе" 275. Новият център се намира на изключително комуникативно място: "Околовръстен път" 39, Манастирски ливади - между бул. "Черни връх" и бул. "България".

Примекс Околовръстен път е конструиран така, че да покрие изискванията на най-взискателните клиенти - както корпоративни, така и частни, като предлага пълна гама от услуги по монтаж, демонтаж, баланс, регулиране на преден и заден мост, смяна на масла и филтри, смяна на накладки и спирачни дискове, ремонт на ходова част, сервизиране на климатични системи, помпане с азот, машинно изправяне на джанти, ремонт на гуми и др.

И тук, както и в другите фирмени сервизи на Примекс, е въведено т.нар. "управление на опашките" – система, която облекчава управлението на дейността на сервиза, защото се знае кой автомобил в колко часа и в коя клетка ще бъде обслужен.

Удобство за частните клиенти е възможността да си запазват час през сайта или посредством Call центъра – така и центърът предварително получава ясна информация за предстоящата работа, и потребителите са улеснени.

В изграждането на центъра Примекс влага цялата си история във взаимоотношенията с клиентите и целия натрупан опит във времето. Дългогодишният опит и наблюдения на компанията върху това какви са потребностите на клиента, е използван и превърнат в реалност, така че в целия процес на покупка клиентът на Примекс да бъде информиран за всяка стъпка, за да се чувства спокоен, в сигурни ръце и удовлетворен. Компанията въвежда изключително иновативни продукти, създадени и пуснати на пазара именно от Примекс, за поддържането на висок стандарт на обслужване.

,,Много внимателно анализираме вашите желания и потребности, независимо дали сте дошли за две гуми, или сте корпоративен клиент с 2000 автомобила'', заяви управителят на Примекс Георги Крумов по време на церемонията.

Новият център на Примекс е разположен върху над 5 000 кв.м. застроена площ и разполага с автоматизиран склад, сервиз за леки, лекотоварни и товарни автомобили, търговска зала, зона за изчакване на клиентите и паркинг.

Примекс е дългогодишен партньор на световноизвестни производители, сред които Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Matador, Petlas, Sailun и други, като предлага пълна гама гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника.

Коментари

 1. 2019.10.01 | 19:43

  И заради това затвориха едната лента на Околовръстното в час-пик, да се знае, че са "голямата работа". Много поздрави!

 2. 2019.10.01 | 19:10

  Многомилионна инвестиция. Са, като дойде време за заплати - 1200 бруто за механик, 1000 за... 800... и т.н.
  Нищо ново под слънцето! Това сме го гледАле много пъти.
  Успех все пак!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Автомобили

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет