Mercedes-Benz CLS Shooting Break се появи в шпионско видео

  • 07 февруари 2012 10:09

  • 1481
  • 0
Mercedes-Benz CLS Shooting Break се появи в шпионско видео
©

CLS се оказа голям успех за Mercedes. Четиривратото купе се радва на голям интерес и стабилни продажби още от дебюта си на световната сцена през 2004 година. Тогава обаче липсваше конкуренция - нещо което не може да се каже за днешно време, където CLS трябва да се бори с представителите на Audi и Porsche А7 и Panamera. За да запази водещата си позиция, производителят от Щутгарт отново залага на иновациите в премиум сектора с комби версията CLS Shooting Break.

Вижте шпионското видео на CLS Shooting Break

Концепцията на модификацията се появи за първи път през 2010 година на автосалона в Пекин. Ако съдим по прототипа хванат на новия шпионски клип, който се появи в интернет, комбито е получило зелена светлина за производство.

CLS Shooting Break се подвизава в едноминутния клип с лек камуфлаж, ориентиран главно към задницата на модела. Колата също така ще има минимални разлики в дизайна с концепцията от Китай. Размерите ще се запазят относително същите, като дължината ще е около 5 метра.

Двигателите за луксозното комби ще са същите като тези във версията купе. На разположение ще е 250 CDI BlueEFFICIENCY дизел с 204 кс, 350 CDI с 265 кс и топ версията 500 BlueEFFICIENCY с 408 кс. Продажбите ще стартират през лятото като цената се очаква да е малко по-висока от тази на четиривратото купе.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
1481 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини