Стивън Хокинг е злодей в реклама на Jaguar (видео)

  • 17 март 2016 21:38

  • 3095
  • 1
Стивън Хокинг е злодей в реклама на Jaguar (видео)
©

Компанията Jaguar представи рекламно видео на първия си джип F-PACE, в която известният физик Стивън Хокинг изпълнява ролята на злодей, съобщават Creativity и Lenta.ru.

Видеото продължава кампанията на Jaguar „Британските злодеи“, където вече са се „отчели“ Том Хидълстън, Марк Стронг и Бен Кингсли. То е дело на режисьора Том Хупър по поръчка на американската агенция Spark44, пише "МегаВселена".

В началото на видеото млад човек пътува с F-PACE по магистралата към секретно убежище, напомнящо щаб квартирата на злодеите от филмите за Джеймс Бонд от 60-те години. Целта на пътуването е среща с „господаря“, изигран от Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов. Както и в живота, физикът се придвижва със специална инвалидна количка. Героите обменят мисли на тема закони на физиката. „Ние сме повелители на времето и пространството“, отбелязва помощникът на Хокинг. „И всички ние караме Ягуари, хахаха“, завършва главният злодей.

Хокинг е качил видеото на своята страница във Facebook. В бележка към него е отбелязано, че винаги е искал да изиграе в киното типичен британски злодей и тази мечта най-после се сбъднала.

Последвайте канала на

Novini.bg
3095 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.27 | 15:30

1
Въйййй, тоз до там ли изпадна??? Да се прави на палячо в реклами :(

Добави коментар

Водещи новини