Това Ferrari има най-добрата гледка в Манхатън

  • 20 март 2015 10:48

  • 1636
  • 0
Това Ferrari има най-добрата гледка в Манхатън
©

Всеки милионер може да си купи апартамент в Ню Йорк с изглед към силуета на града. Трябва обаче да си супер богат, за да си купиш апартамент с изглед към силуета на града за твоето Ferrari.

Апартамент в Манхатън, който в момента е обявен за продажба, се предлага с две необичайни и супертайни екстри — асансьор, който отвежда колата на собственика до нейния гараж с изглед към града, и скрито стъклено стълбище, което води до няколко тайни спални.

"Когато хората идват на оглед в апартамента, има много възклицания,'" казва имотният агент Раян Серхант.

Прочети повече тук:

Всеки милионер може да си купи апартамент в Ню Йорк с изглед към силуета на града. Трябва обаче да си супер богат, за да си купиш апартамент с изглед към силуета на града за твоето Ferrari. Апартамент в Манхатън, който в момента е обявен за продажба, се предлага с две необичайни и супертайни екстри — асансьор, който отвежда колата на собственика до нейния гараж с изглед към града, и скрито стъклено стълбище, което води до няколко тайни спални. "Когато хората идват на оглед в апартамента, има много възклицания,'" казва имотният агент Раян Серхант.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tova-Ferrari-ima-naj-dobrata-gledka-v-Manhatun/nid-136266.htmlВсеки милионер може да си купи апартамент в Ню Йорк с изглед към силуета на града. Трябва обаче да си супер богат, за да си купиш апартамент с изглед към силуета на града за твоето Ferrari. Апартамент в Манхатън, който в момента е обявен за продажба, се предлага с две необичайни и супертайни екстри — асансьор, който отвежда колата на собственика до нейния гараж с изглед към града, и скрито стъклено стълбище, което води до няколко тайни спални. "Когато хората идват на оглед в апартамента, има много възклицания,'" казва имотният агент Раян Серхант.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tova-Ferrari-ima-naj-dobrata-gledka-v-Manhatun/nid-136266.html

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини